An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

0765 390 791

Program programari 09:00-22:00

office@rovent.ro

office@rovent.ro

Top

Ignifugare Sarpante

Ignifugare sarpante impotriva cariilor

a

Sarpanta este un element distinctiv al constructiei care are rolul de inchidere a constructiei la partea superioara a ei, pentru protejare. Sarpanta unei case, poate fi din lemn, beton sau din metal.

Şarpanta din lemn este alcătuită din cosoroabe, popi, pene, contravânturi şi căpriori. Cosoroaba este talpa de jos a şarpantei, pe ea se sprijină tot acoperişul. Ca durată de viaţă, o şarpantă din lemn trebuie să reziste cel puţin 100 de ani, atât cât este garantată şi casa. Peste căpriori se montează astereala sau rigle in funcție de tipul de învelitoare folosit. Peste stratul suport al învelitorii se dispune hidroizolaţia din membrană bitumată.

Rovent Ignifugare presteaza servicii de ignifugare a sapantelor la un nivel de calitate ireprosabil. Lucrari de ignifugare sunt recomandate la constructiile noi, la modificarea destinatiei constructiei si periodic la expirarea perioadei de mentinere a calitatii lucrarii de ignifugare specificata de producator.

Sarpanta este scheletul propriu-zis al oricarui tip de acoperis. Este elementul de rezistenta, una dntre principalele piese ale acoperisului, sprijinind invelitoarea si celelalte elemente.
De cele mai multe ori la construirea sarpantei se foloseste lemnul de rasinoase sau de foioase. Pentru a proteja acoperisul impotriva intemperiilor si daunatorilor operatiunea de ignifugare sarpante este absolut necesara.

Prestatorul serviciului de ignifugare trebuie:

– sa determine modul de ventilatie(natural /artificial).

– sa determine consumul specific (substanta și modul de tratare se stabileste în functie de natura lucrarii.

– sa pună la dispozitia beneficiarului documentele justificative de achiziție materie primă si fisele tehnice/avizele substantelor folosite.

– Prestatorul va ignifuga eșantioane care vor fi testate în condiții de laborator pentru a determina reușita operațiunii. Atenție!!! eșantioanele vor fi tratate în prezența beneficiarului în aceleași condiții și cu aceeași substanță ca și restul lucrării, dupa care vor fi sigilate și trimise la laborator.

– Sa aplice substanta si in locurile ferite sau greu accesibile

Consumul de solutie ignifuga/mp se identifica in functie de suprafata totala ce urmeaza a fi tratata.

⚠️ La o simpla analiza a docuentelor tehnice puteti calcula consumul necesar de solutie ignifuga.
⚠️ Un cost prea mic trebuie să ridice semne de intrebare.

Despre Ignifugare Sarpante

a
Ignifugarea sarpantei include urmatoarele operatiuni:

• curatare suprafata;
• chituire crapaturi;
• aplicare ignifugat in doua straturi

Lucrarea se executa cu solutie ignifuga omologata de catre Centrul National Pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila – Bucuresti.
Dupa receptia calitativa si cantitativa a lucrarii, vor fi trimise spre analiza, probe privind executarea lucrarii, catre centre autorizate in efectuarea probelor de ardere, in vederea obtinerii raportului de lucrare.

CUM LUCRAM

Proces simplu si rapid

a
a

Programare in max 24h

a

Inspectie Gratuita

a

Oferta de pret corecta

a

Lucrare de calitate

Stiati ca?

Fungile/ Mucegaiul

In tara noastra exista o multitudine de specii de fungi dar identificăm 28 dintre ele ca fiind foarte periculoase. Observăm o dezvoltare mai ușoară pe suportul lemnului provenit din rășinoase (preponderent în construcții) mergând gradat către lemnul de foioase și chiar de stejar.

Se extind uneori la zidărie și tencuieli și poate penetra pereții pănă la 1,50 m grosime. Canalele termice, conductorii electrici și cartonul asfaltat constituie de asemenea căi de propagare. Există ciuperci care cu ajutorul filamentelor extrag apa din zidărie și din mediu apoi dizolvă lemnul cu care se hrănesc, slăbind drastic structura de rezistență a acestuia (putrezirea).

De asemenea, deloc de neglijat este pericolul sporilor asupra sănătății. Ciupercile pot exercita efecte negative asupra corpului uman prin trei macanisme: a) infecție; b) Alergie și C) toxicitate. Unele dintre aceste efecte pot fi considerate drept „foarte grave”.

Stiati ca?

Carii de lemn si microorganisme

Cei mai des intalniti agenti biologici ce produc degradari ale structurilor lemnoase sunt fungile (ciupercile) și insectele xilofage. De cele mai multe ori noi observam doar efectele acestor atacuri, sub forma de putregai, galerii larvare, orificii de zbor sau pierderi de material lemons.

Larvele rod si sapa pentru a se hrani, astfel incat ele pot distruge în întregime obiecte valoroase din lemn (grinzi de sustinere, mobila, etc.).

O combatere directă cu insecticide a larvelor ce sapă în lemn este extrem de dificila, deoarece tunelurile lor sunt astupate de praf, secreţii şi excremente, prin urmare insecticidele de multe ori nu patrund suficient de adânc. Odata ajuns in situatia aceasta se face un studiu pentru a determina în ce masură a fost alterata structura de rezistenta a grinzilor/lemnului, iar daca rezistenta permite păstrarea structurii lemnoase se trece la un tratament de fumigare (izolarea etansa a spațiului si inserarea unui gaz insecticid urmand ca in urmatoarele 24 de ore spațiul sa ramana inchis). Acțiunea se completeaza cu injectarea unei substante insecticide in fiecare canal creat de carii.

Stiati ca?

Incendiul

Vulnerabilitatea la incendii este datorata in primul rand combustibilitatii constructiilor

Conform statisticilor, numarul de incendii izbucnite in pod/mansarda/acoperis aproape s-a dublat în 2009 raportat la 2003. Si este in crestere!

Cauza probabilă:

– creşterea numărului de mansarde prin posibilitatea de mansardare a unor locuinţe

– transformarea podurilor în spaţii de locuit

Nu va lasati convins de cuvinte. Puneti-ne la incercare!

De ce sa alegi serviciile ROVENT?

a
  • Promptitudine si respect pentru fiecare lucrare executata
  • Cea mai buna oferta de pe piata pentru companii
  • Toate serviciile de întretinere cladiri, prin intermediul unui singur furnizor
  • Cel mai avantajos raport calitate-pret de pe piata
  • Aparatură de ultima generatie, manuita de personal calificat
  • Consiliere gratuita in alegerea solutiei care vi se potriveste cel mai bine;
  • Suport tehnic de specialitate. Gasim solutiile optime nevoilor dumneavoastra

Suntem aici pentru orice intrebare ai despre serviciile noastre.

SUNA-NE

076 539 079