An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

0765 390 791

Program programari 09:00-22:00

office@rovent.ro

office@rovent.ro

Top
 
Afla mai multe despre noi

Despre Noi

IGNIFUGARE ROVENT

Pentru ca noi ducem intotdeauna lucrurile la capat. Nu ne abatem de la misiunea noastra si ne indeplinim intotdeauna obiectivele, cu responsabilitate si grija fata de client. Experienta de peste 15 ani in domeniu este cea care face diferenta si ne recomanda drept parteneri de “cursa lunga”, care va ofera servicii profitabile si de calitate.

ROVENT este o firma in continua miscare pe piata serviciilor de intretinere cladiri. In ultimii ani, ROVENT a evoluat in mod inteligent, la oferirea unei game variate de servicii.
Noi facem lucrurile sa fie mai simple si va oferim posibilitatea de a beneficia de servicii de ignifugare lemn sau termoprotectie metale curatenie si curatari industriale prin sablare si hidrosablare,curatare si mentenanta HVAC si sisteme exhaustare fum si gaze fierbinti; deratizare, dezinsectie, dezinfectie, de la un singur furnizor.

Misiunea noastra este imbunatatirea calitatii vietii prin furnizarea de servicii profesionale de curatenie si intretinere cladiri, menite sa contribuie la o societate curata si sanatoasa in care dumneavoastra sa va desfasurati activitatea.

Viziunea firmei ROVENT este de a deveni partenerul preferat al clientilor, prin profesionalism, corectitudine, responsabilitate, transparenta si inovare.
Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate. Astfel, acordam importanta egala fiecarei lucrari, dispunem de personal calificat, de utilaje de ultima generatie si folosim exclusiv substante avizate de Ministerul Sanatatii.

Experienta noastra nu este data doar de trecerea timpului, cum nici vechimea permisului auto nu te face un sofer experimentat. Suntem caliti in mii de lucrari efectuate in peste 15 ani de activitate in care indemanarea si priceperea ne-au fost puse cu adevarat la incercare.

Personalul instruit este un lucru vital pentru bunul mers al operatiunilor prestate, astfel prin programele de formare profesionala atat din cadrul firmei cat si externe suntem intr-o continuua insusire de informatii, si ramanem in contact cu cele mai moderne metode si solutii.

Echipamentele cu randament ridicat permit o maximizare a eficientei in aplicare, fiind capabile sa ajunga si sa pulverizeze in zone greu accesibile, sa minimalizeze pierderile de solutie si pana la urma sa ofere un randament foarte bun cost/calitate.

Solutii profesionale –cautam in permanenta cele mai bune solutii, avand niste criterii de alegere foarte stricte si anume: solutiile in primul rand trebuie sa dispuna de toate avizele Ministerului Sanataii, aviz Mediu, sa se regaseasca in lista agreiata de catre CNSIPC si nu in ultimul rand sa ofere un excelent raport intre parametri tehnici obtinuti si cost.

CUM LUCRAM

Proces simplu si rapid

a
a

Programare in max 24h

a

Inspectie Gratuita

a

Oferta de pret corecta

a

Lucrare de calitate

Nu va lasati convins de cuvinte. Puneti-ne la incercare!

De ce sa alegi serviciile ROVENT?

a
  • Promptitudine si respect pentru fiecare lucrare executata
  • Cea mai buna oferta de pe piata pentru companii
  • Toate serviciile de întretinere cladiri, prin intermediul unui singur furnizor
  • Cel mai avantajos raport calitate-pret de pe piata
  • Aparatură de ultima generatie, manuita de personal calificat
  • Consiliere gratuita in alegerea solutiei care vi se potriveste cel mai bine;
  • Suport tehnic de specialitate. Gasim solutiile optime nevoilor dumneavoastra

Suntem aici pentru orice intrebare ai despre serviciile noastre.

SUNA-NE

076 539 079