An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

0765 390 791

Program programari 09:00-22:00

office@rovent.ro

office@rovent.ro

Top
 
Afla mai multe despre noi

Despre Noi

IGNIFUGARE ROVENT

Pentru că noi ducem întotdeauna lucrurile la capăt. Nu ne abatem de la misiunea noastră și ne îndeplinim întotdeauna obiectivele, cu responsabilitate și grijă față de client. Experiența de peste 15 ani în domeniu este cea care face diferența și ne recomandă drept parteneri de “cursă lungă”, care vă oferă servicii profitabile și de calitate.

ROVENT este o firmă în continuă mișcare pe piața serviciilor de întreținere clădiri. În ultimii ani, ROVENT a evoluat în mod inteligent, la oferirea unei game variate de servicii. Noi facem lucrurile să fie mai simple și vă oferim posibilitatea de a beneficia de servicii de ignifugare lemn sau termoprotecție metale, curățenie și curățări industriale prin sablare și hidrosablare, curățare și mentenanță HVAC și sisteme exhaustare fum și gaze fierbinți; deratizare, dezinsecție, dezinfecție, de la un singur furnizor.

Misiunea noastră este îmbunătățirea calității vieții prin furnizarea de servicii profesionale de curățenie și întreținere clădiri, menite să contribuie la o societate curată și sănătoasă în care dumneavoastră să vă desfășurați activitatea.

Viziunea firmei ROVENT este de a deveni partenerul preferat al clienților, prin profesionalism, corectitudine, responsabilitate, transparență și inovare.
Punem accent pe cunoașterea și înțelegerea nevoilor clienților, pe care le gestionăm cu grijă și responsabilitate. Astfel, acordăm importanță egală fiecărei lucrări, dispunem de personal calificat, de utilaje de ultimă generație și folosim exclusiv substanțe avizate de Ministerul Sănătății.

Experiența noastră nu este dată doar de trecerea timpului, cum nici vechimea permisului auto nu te face un șofer experimentat. Suntem căliți în mii de lucrări efectuate în peste 15 ani de activitate în care îndemânarea și priceperea ne-au fost puse cu adevărat la încercare.

Personalul instruit este un lucru vital pentru bunul mers al operațiunilor prestate, astfel prin programele de formare profesională atât din cadrul firmei cât și externe suntem într-o continuuă însușire de informații, și rămânem în contact cu cele mai moderne metode și soluții.

Echipamentele cu randament ridicat permit o maximizare a eficienței în aplicare, fiind capabile să ajungă și să pulverizeze în zone greu accesibile, să minimalizeze pierderile de soluție și până la urmă să ofere un randament foarte bun cost/calitate.

Soluții profesionale – căutăm în permanență cele mai bune soluții, având niște criterii de alegere foarte stricte și anume: soluțiile în primul rând trebuie să dispună de toate avizele Ministerului Sănătații, aviz Mediu, să se regăsească în lista agreată de către CNSIPC și nu în ultimul rând să ofere un excelent raport între parametri tehnici obținuți și cost.

CUM LUCRĂM

Proces simplu și rapid

a
a

Programare în max 24h

a

Inspecție Gratuită

a

Ofertă de preț corectă

a

Lucrare de calitate

Nu vă lăsați convinși de cuvinte. Puneți-ne la încercare!

De ce să alegi serviciile ROVENT?

a
  • Promptitudine și respect pentru fiecare lucrare executată
  • Cea mai bună ofertă de pe piață pentru companii
  • Toate serviciile de întreținere clădiri, prin intermediul unui singur furnizor
  • Cel mai avantajos raport calitate-preț de pe piață
  • Aparatură de ultimă generatie, mânuită de personal calificat
  • Consiliere gratuită în alegerea soluției care vi se potrivește cel mai bine
  • Suport tehnic de specialitate. Găsim soluțiile optime nevoilor dumneavoastră

Suntem aici pentru orice întrebare ai despre serviciile noastre.

SUNĂ-NE

076 539 079